Το τελευταίο υπουργικό διάταγμα της ιταλικής κυβέρνησης επιβεβαιώνει ότι οι κρουαζιέρες μπορούν να επιστρέψουν σε λειτουργία υπό την προστασία του μοναδικού πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας

Η ναυαρχίδα της εταιρείας θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο, μετά την αναγκαστική παύση των εργασιών κατά την περίοδο των διακοπών

Η MSC Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι το MSC Grandiosa θα επιστρέψει στη θάλασσα από τις 24 Ιανουαρίου.

Μετά το τελευταίο υπουργικό διάταγμα που εκδόθηκε από την ιταλική κυβέρνηση και σχετικά επικαιροποιημένα μέτρα υγείας, η ναυαρχίδα της Εταιρείας θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες εβδομαδιαίες κρουαζιέρες που αναχωρούν κάθε Κυριακή από τη Γένοβα της Ιταλίας και θα καλούν τα άλλα ιταλικά λιμάνια της Civitavecchia, της Νάπολης, του Παλέρμου καθώς και της Valetta στη Μάλτα . Η επιβίβαση θα είναι διαθέσιμη από κάθε λιμάνι στην Ιταλία.

Το τελευταίο υπουργικό διάταγμα επέτρεψε την επανάληψη των κρουαζιερόπλοιων υπό την προστασία του μοναδικού πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας που είχε αναπτυχθεί και εγκριθεί από τις ιταλικές αρχές υγείας, μεταφορών και ασφάλειας το περασμένο καλοκαίρι. Έκτοτε, η MSC Cruises υποδέχτηκε με ασφάλεια περισσότερους από 30.000 επισκέπτες στα δύο πλοία της με έδρα την Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων εως και τέλους του έτους έως την έκδοση του τελευταίου υπουργικού διατάγματος, οι κρουαζιέρες από την Ιταλία διακόπηκαν προσωρινά λόγω των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με τη μετακίνηση εντός της χώρας που καθορίζονται από τις τοπικές αρχές.

Δείτε εδω ολες τις κρουαζιέρες σε προσφορα με την MSC Cruises: https://www.pamekrouaziera.gr/msc-cruises-prosfores

Δείτε εδω ολες τις κρουαζιέρες με την MSC Cruises: https://www.pamekrouaziera.gr/cruises/msc-cruises