Εορταστικές Κρουαζιέρες με το Πάμε Κρουαζιέρα. Δείτε ΕΔΩ

Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

MSC Cruises

Πληροφοριες

Όταν μια εταιρεία πραγματοποιεί όλο τον χρόνο κρουαζιέρες στη Μεσογειο και ανάλογα τις περίοδους σε Βόρεια Ευρώπη, Ατλαντικό Ωκεανό, Καραϊβική, την Νότια Αμερική, στον Ινδικό Ωκεανό, τη Νότια και τη Δυτική Αφρική και τον Περσικό Κόλπο τοτε γίνετε κατανοητό ότι μιλάμε για μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά κρουαζιέρας την MSC Cruises. Η MSC Cruises διαθέτει ένα υπερσύγχρονο στόλο από 12 κρουαζιερόπλοια και απασχολεί 12.000 υπαλλήλους σε 43 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Σαν εταιρεία σέβεται το φυσικό περιβάλλον που δραστηροποιείται, κάτι που το επιβεβαιβώνει η βράβευση της από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποιήσης "Bureau Veritas" που της απένειμε το βραβείο "6 Χρυσά Μαργαριτάρια" μια ύψιστη τιμή και είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που την κερδίζει! Όπως καταλαβαίνετε αναφερόμαστε σε μια εταιρεία που δεν κάνει έκπτωση στην ποιότητα, κάτι που –σαφώς- δεν το κάνει και στις κρουαζιέρες που προσφέρει!

Τα κρουαζιερόπλοια της είναι φημισμένα για τον εκλεκτό σχεδιασμό τους που παραπέμπουν σε πολυτελή ξενοδοχεία! Το πρωινό ξύπνημα θα είναι υπέροχο στην πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα σας και με το 24ωρο δωρεάν παρεχόμενο room service. Η μέρα θα συνεχίσει να είναι όμορφη δίπλα στην δροσερή πισίνα ή στο γυμναστήριο με την πανοραμική θέα, εκει που θα διατηρηθείτε σε φόρμα. Το γεύμα ή το δείπνο σας θα είναι πάντα gourmet, από φρέσκα υλικά φτιαγμένο ισάξιο της φήμης της εταιρείας. Μήπως να συμμετείχατε σε μια από τις πολυάριθμες δραστηριότητες που συμβαίνουν καθημερινά στα καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου; Οι μικροι ταξιδιώτες σίγουρα θα χαρούν τα παιχνίδια ξένων γλωσσών.

Το βράδυ οι παραστάσεις που συμβαίνουν στο θέατρο του κρουαζιερόπλοιου είναι πάντα εντυπωσιακές και παραπέμπουν σε αυτές του Μπρόντγουεϊ! Αξίζει να τις παρακολουθήσετε. Αλλιώς κατευνθείτε στην τραπεζαρία για να γευτείτε γεύσεις από τον πλούτο της Μεσογειακής Κουζίνας. Το πολύγλώσσο προσωπικό είναι πάντα στην διάθεση σας για ο,τι χρειαστείτε!

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαρεί μια προσβάσιμη πολυτέλεια, δηλαδή μια κρουαζιέρα της MSC Cruises.