Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

Διαδικασία κράτησης

Συνήθως οι κρατήσεις κρουαζιέρας γίνονται τηλεφωνικά. Όταν συμπληρώνετε μια ηλεκτρονική φόρμα κράτησης πάντα επιβεβαιώνεται και αυτή τηλεφωνικά. Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλεται η επιβεβαίωση της κράτησης στην οποία αναγράφεται ο κωδικός της κράτησής σας, τα ονόματα των επιβατών, η κατηγορία κι ο αριθμός της καμπίνας σας.

'Επειτα θα σας αποσταλλούν οι λογαριασμοί τραπέζης με email και SMS στο κινητό σας.

Εντός 2 εργάσιμων ημερών πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 20% επί της κρουαζιέρας και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνει η εξόφληση.

Με το που πραγματοποιηθεί η εξόφληση σας αποστέλονται με email τα τελικά εισητήρια της κρουαζιέρας (eTickets). Μπορείτε να τα εκτυπώσετε ή να τα έχετε εύκαιρα σε ηλεκτρονική μορφή κατά τη διάρκεια της επιβίβασής σας.

Τρόποι Πληρωμής

  1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαρισμό. Η εταιρεία μας έχει λογαριασμούς στις τράπεζες ALPHA Bank και ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
  2. Online, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners)*
    πιστωτικές κάρτες
  3. Με επίσκεψη στα γραφεία μας και πληρωμή με μετρητά ή κάρτα
  4. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass*
    masterpass

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.