Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

210 32 53 710
˂
 • Pullmantur Sovereign - Thumb 0
 • Pullmantur Sovereign - Thumb 1
 • Pullmantur Sovereign - Thumb 2
 • Pullmantur Sovereign - Thumb 3
 • Pullmantur Sovereign - Thumb 4
˃

Το κρουαζιερόπλοιο Pullmantur Sovereign έχει φροντίσει για τις κρουαζιέρες εκατομμυρίων επιβατών με επιτυχία!

Στο κρουαζιερόπλοιο Pullmantur Sovereign θα έχεις τη ευκαιρία να κάνεις κρουαζιέρα με ένα διάσημο κρουαζιερόπλοιο! Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του το 2004 γυρίστηκε εκπομπή που παρακολουθούσε τα διαδικασία ενώ ανακαινίστηκε ξανά το 2008 για να γίνει μέλος του στόλου της Pullmantur. Δεν είναι, όμως, μόνο οι δόξες του κρουαζιερόπλοιου που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Μπορείς να απολαύσεις γεύσεις της Άπω Ανατολής στο Wu Restaurant και ευρωπαϊκή κουζίνα στο Guidiana Restaurant, αλλά κι άλλες συναρπαστικές γεύσεις στα 5 εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου. Θα κάνεις μια βόλτα στο πανέμορφο αίθριο. Για τη διασκέδασή σου φροντίζει η μοναδική Animation team, το Zoom Nightlub και τα 9 bar του. Υπάρχουν ακόμα και Children’s Club για κάθε ηλικία, καφετέριες, game arcade και βιβλιοθήκη.

Αρ. Επιβατών - 2852Σύνολο καμπίνων – 1162
Αρ. Πληρώματος - 820Ναυπήγηση - 1987
Ολική χωρητικότητα - 73,529τ.Πλάτος - 32m
Ταχύτητα - 22κ.Ανακαίνηση - 2015
Μήκος Πλοίου - 268μ.
Περισσότερα
Οι Καμπίνες
 • Εσωτερική Καμπίνα
  Εσωτερική Καμπίνα

  Οι εσωτερικες καμπίνες είναι περίπου 11τ.μ. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι (χωρίζει σε δύο μονά κρεβάτια) και κουκέτα. Διαθέτουν επίσης μπάνιο, μπο...

 • Εξωτερική Καμπίνα
  Εξωτερική Καμπίνα

  Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 11τ.μ. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι (χωρίζει σε δύο μονά κρεβάτια) και κουκέτα. Διαθέτουν επίσης μπάνιο, μπουντουάρ, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών.

Για λεπτομέρειες επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο στο
210 32 53 710 ή στο info@pamekrouaziera.gr