Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

˂
 • Celebrity Millennium - Thumb 0
 • Celebrity Millennium - Thumb 1
 • Celebrity Millennium - Thumb 2
 • Celebrity Millennium - Thumb 3
 • Celebrity Millennium - Thumb 4
 • Celebrity Millennium - Thumb 5
 • Celebrity Millennium - Thumb 6
 • Celebrity Millennium - Thumb 7
˃

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Millenium είναι ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Celebrity Cruises.

Μέσα στο πρόσφατα ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 2.170 επιβατών, θα βρεις πολλές εκπλήξεις. Είτε επιλέξεις το Oceanview με τα καλύτερα της παγκόσμιας κουζίνας, είτε το Qsine με τις πειραματικές νοστιμιές, είτε τις ιταλικές συνταγές του Tuscan Grille, θα κάνεις ένα γευστικό ταξίδι! Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το Canyon Ranch SpaClub με το τροπικό του δάσος, το Persian Garden, και το ενσωματωμένο σε αυτό AquaSpa Café, το πρώτο καφέ μέσα σε spa μέσα σε κρουαζιερόπλοιο. Το βράδυ θα πιείς το ποτό σου στο Martini Bar ή στο Cellar Master.

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity θα ανακαινιστεί τον Ιανουάριο του 2019 με καινοτομίες όπως το Sun Retreat Desk και το Retreat Lounge στις σουίτες, ανακαινισμένο μπάνιο και spa, στρώματα με cashmere στα κρεβάτια. Ακόμα, εστιατόρια και bar σαν το Oceanview Café και το Martini Bar θα ανακαινιστούν για να κάνουν το κρουαζιερόπλοιο πιο πολυτελές και να δώσουν μια νέα διάσταση στις κρουαζιέρες σου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αρ. Επιβατών - 2590Σύνολο καμπίνων – 1079
Αρ. Πληρώματος - 997Ναυπήγηση - 2000
Ολική χωρητικότητα - 90,963τ.Πλάτος - 32m
Ταχύτητα - 24κ.Ανακαίνηση - 2016
Μήκος Πλοίου - 294μ.
Περισσότερα
Οι Καμπίνες
 • Εσωτερική Καμπίνα
  Εσωτερική Καμπίνα

  Οι εσωτερικές καμπίνες είναι περίπου 18τμ. Διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια που κατόπιν αιτήματος μπορούν να μετατραπούν σε King Size διπλό κρεβάτι, και καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση, καναπέ, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

 • Εξωτερική Καμπίνα
  Εξωτερική Καμπίνα

  Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 20τμ. Διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια που κατόπιν αιτήματος μπορούν να μετατραπούν σε King Size διπλό κρεβάτι, και καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση, καναπέ, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

 • Καμπίνα με Μπαλκόνι
  Καμπίνα με Μπαλκόνι

  Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι περίπου 21τμ. Διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια που κατόπιν αιτήματος μπορούν να μετατραπούν σε King Size διπλό κρεβάτι, και καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι (4-9τμ αναλόγως κατηγορίας), μπάνιο με ντους, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση, καναπέ, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

Για λεπτομέρειες επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο στο
210 32 53 710 ή στο info@pamekrouaziera.gr