Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

Το Celebrity Apex, το δεύτερο πλοίο της σειράς Edge, είναι ένα κρουαζιερόπλοιο 4 αστέρων βάσει του ταξιδιωτικού οδηγού "Forbes". Με έναν καινοτόμο εξωτερικό σχεδιασμό και τους οραματιστικούς χώρους που ξεχωρίζουν από οτιδήποτε άλλο στη θάλασσα, το Celebrity Apex φέρνει την επανάσταση στην κρουαζιέρα. Ανακαλύψτε την απαράμιλλη πολυτέλεια του "The Retreat" και πετάξτε πάνω από τη θάλασσα στο "Magic Carpet". Παραδοθείτε στις ανέμελες απολαύσεις του Rooftop Garden και ξεκινήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι μέσα από μια ασυναγώνιστη συλλογή από εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια. Το Celebrity Apex ταξιδεύει με τη Starlink - το πιο προηγμένο ευρυζωνικό δορυφορικό διαδίκτυο στον κόσμο, για να προσφέρει συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αρ. Επιβατών - 2910 Σύνολο καμπίνων – 1467
Αρ. Πληρώματος - 1319 Ναυπήγηση - 2020
Ολική χωρητικότητα - 129.500 τ. Πλάτος - 39μ
Ταχύτητα - 22κ Ανακαίνηση -
Μήκος Πλοίου - 306μ.
Περισσότερα
Οι Καμπίνες
 • Εσωτερική Καμπίνα
  Εσωτερική Καμπίνα

  Οι εσωτερικές καμπίνες είναι περίπου 18τμ. Διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια που κατόπιν αιτήματος μπορούν να μετατραπούν σε King Size διπλό κρεβάτι, και καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση, καναπέ, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

 • Εξωτερική Καμπίνα
  Εξωτερική Καμπίνα

  Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 20τμ. Διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια που κατόπιν αιτήματος μπορούν να μετατραπούν σε King Size διπλό κρεβάτι, και καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση, καναπέ, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

 • Καμπίνα με Μπαλκόνι
  Καμπίνα με Μπαλκόνι

  Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι περίπου 21τμ. Διαθέτουν 2 διπλά κρεβάτια που κατόπιν αιτήματος μπορούν να μετατραπούν σε King Size διπλό κρεβάτι, και καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι (4-9τμ αναλόγως κατηγορίας), μπάνιο με ντους, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση, καναπέ, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

Για λεπτομέρειες επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο στο
210 32 53 710 ή στο info@pamekrouaziera.gr