Η Black Friday ήρθε στο Πάμε Κρουαζιέρα. Δείτε όλες τις προσφορές ΕΔΩ

Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

Variety Cruises

Πληροφοριες

Η Variety Cruises, με στόλο 11 ιδιόκτητων σκαφών αναψυχής με 4 έως 36 καμπίνες, δραστηριοποιείται στον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα από το 1968 και προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε 5 ηπείρους.

Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβάτες. Τα πλοία φέρουν στην πλειοψηφία τους την Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρείας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.

Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια Νησιά, Πράσινο Ακρωτήριο, Δυτική Αφρική, Μέση Ανατολή, Γαλλική Πολυνησία, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Σεϋχέλλες.

Γιατί στα boutique πλοία της Variety μπορείτε να νιώσετε ότι κάνετε διακοπές με τους φίλους σας στο πολυτελές περιβάλλον ενός γιοτ. Αυτή είναι και η πιο σημαντική διαφορά με τα πιο μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Εδώ, οι επισκέπτες είναι λίγοι, η περιποίηση πιο προσωπική και η εμπειρία του προορισμού πιο δυνατή, αφού τα σκάφη μπορούν με άνεση να προσεγγίσουν και μικρά λιμάνια και εσείς, με τον δικό σας ρυθμό, να κάνετε το πρόγραμμά σας, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας από το σκάφος όποτε το θελήσετε και έτσι να γνωρίσετε καλύτερα τον κάθε τόπο. Γιατί, όπως συνηθίζει να υπενθυμίζει και ένας από τους συνοδούς μας στους επισκέπτες: «Θυμηθείτε: δεν είστε τουρίστες, είστε ταξιδιώτες!»

Τα boutique yacht και μικρά μας πλοία, προσφέρουν στους πελάτες μας την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε συναρπαστικές κρουαζιέρες που συνδυάζουν τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς με λιγότερο γνωστά λιμάνια, να γευτούν εκλεκτή κουζίνα με ισχυρή την παρουσία τοπικών γεύσεων από τους τόπους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία της κρουαζιέρας σαν να ήταν στο προσωπικό τους σκάφος.

Εάν αναζητείτε την ιδιαίτερη εμπειρία των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής με εξατομικευμένες υπηρεσίες, χαλάρωση και κομψότητα, η Variety Cruises είναι η μοναδική επιλογή στο είδος της κρουαζιέρας σήμερα.

Όλες οι καμπίνες στα πλοία της Variety Cruises είναι εξωτερικές με θέα, με ιδιωτικό μπάνιο και όμορφη μοντέρνα διακόσμηση. Οι τραπεζαρίες των σκαφών μας βρίσκονται και στο εσωτερικό αλλά και σε ανοιχτούς χώρους, τα καταστρώματα είναι πολλαπλά και ευρύχωρα με αναπαυτικά καθίσματα. Με αναλογία πληρώματος-επιβατών 1-προς-2, το σέρβις είναι ουσιαστικά εξατομικευμένο.

Ο Καπετάνιος σας θα αγκυροβολήσει δίπλα σε όμορφες απομονωμένες παραλίες και ορμίσκους. Η πισίνα των σκαφών μας είναι στην πραγματικότητα η ίδια η θάλασσα, όπου μπορείτε να βουτήξετε από την πρύμη του σκάφους.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η Ελλάδα παραδοσιακά αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν κάτω από τον μεσογειακό ήλιο, απολαμβάνοντας το φαγητό και τη θάλασσα. Εμείς προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας κρουαζιέρες για όλα τα γούστα και budgets σε όλη την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά. Είτε επιλέξετε πολυτελές γιοτ είτε casual motor sailer, η εμπειρία της κρουαζιέρας θα σας μεταφέρει στην καρδιά όλων των προορισμών που θα επισκεφθείτε. Η εμπειρία της κρουαζιέρας σε μικρά κρουαζιερόπλοια είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε την Ελλάδα και τα μαγικά νησιά της.