Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

Cunard Cruises

Πληροφοριες

Ο στόλος κρουαζιεροπλοίων, της εταιρείας Cunard προσφέρει, την ποιότητα που ψάχνετε σε μια κρουαζιέρα. Για πάνω από εναμιση αιώνα, τα χαρακτηριστικά μαυρο-κόκκινα κρουαζιερόπλοια της, δεσπόζουν στους ωκεανούς που διασχίζουν, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι τα διακρίνει υψηλή ποιότητα κι αντοχή. Επιλέξτε ένα δρομολόγιο της Cunard Cruises για να ζήσετε κρουαζιέρα με την αυθεντική της έννοια. Για την cunand cruises, σημασία έχει η άνεση, οι παροχές του κρουαζιερόπλοιου, η ήσυχη πλεύση προς αυστηρά επιλεγμένους και ελάχιστους προορισμούς. Ο τύπος κρουαζιέρας δηλαδή, που αρέσει και στην Βασιλική Οικογένεια της Βρεττανίας η οποία παραδοσιακά επιλέγει την συγκεκριμένη εταιρεία για τις κρουαζιέρες της.

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μεγάλης Βρεττανίας δεσπόζει στους χώρους των κρουαζιεροπλοίων. Κομψά art-deco στοιχεία συνδυάζονται ιδανικά με αστραφτερούς πολυελαίους και πλούσια ξύλινη επένδυση. Στους κοινόχρηστους χώρους του κρουαζιερόπλοίου, καλόγουστοι επιβάτες, ντυμένοι με χαλαρο στυλ απολαμβάνουν την βόλτα τους χαλαρώνουν δίπλα στην πισίνα (το μόνο σημείο που επιτρέπεται να φοράς μαγίο) ή απολαμβάνουν το απογευματινό τους τσαί. Το βράδυ κύριοι με έξοχα σμόκιν και κυρίες με εντυπωσιακές τουαλέτες απολαμβανουν εδέσματα από μια μεγάλη ποικιλία εθνικών κουζινών στις οποιες περιλαμβάνονται ενδεικτικά η Βρεττανική, Δημιουργική Κουζίνα, Ιταλική ακόμα και Ασιάτικη που έχουν δημιουργήσει γνωστοι σεφ ειδικά για την εταιρεία. Το βράδυ συναρπαστικές συζητήσεις συμβαίνουν στην pub του κρουαζιερόπλοιου, και το βράδυ χορεύουν με στυλ στις αίθουσες χορού που διαθέτουν τα κρουαζιερόπλοια.

Είστε ευπρόσδεκτοι σ’ένα κρουαζιερόπλοιο της Cunard για να αποκτήσετε βιωματική γνωση για την πολυτέλεια που υπερέχει στις κρουαζιέρες της εταιρείας.