Εορταστικές Κρουαζιέρες με το Πάμε Κρουαζιέρα. Δείτε ΕΔΩ

Η κρουαζιέρα στα καλύτερα της

Celestyal Cruises

Πληροφοριες

Το 2015 η φημισμένη εταιρεία κρουαζιέρας Louis Cruises μετονομάστηκε σε Celestyal Cruises. Κίνηση, που την έφερε, πιο κοντά στην "θεία" ή αλλιώς "θεσπέσια" υπόσχεση που όλα αυτά τα χρόνια δίνει στους θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, μιας και αυτό σημαίνει το νέο της όνομα! Ποιά υπόσχεση; Ότι πάντα θα φροντίζει να παρέχει αξέχαστες εμπειρίες στις κρουαζιέρες που προσφέρει!

Πάνω στα κρουαζιερόπλοια θα χαρείτε την ζεστασιά της Ελληνικής φιλοξενίας. Το φιλικό πλήρωμα, θα σας καλημερίζει καθημερινά με χαμόγελο και θα σας παρέχει αξιόλογες υπηρεσίες. Είναι εκπληκτικό πώς θυμούνται από το πρώτο καλωσόρισμα το μικρό σας όνομα! Για εκείνους, η "Καλημέρα" δεν είναι απλά μια ευχή, αλλά ένα αυθόρμητο κέρασμα.Και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαύσετε!

Τα δρομολόγια που πραγματοποιούν τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises συμπεριλαμβάνουν επιλεγμένους προορισμούς της Ανατολικής Μεσογείου. Προορισμοί παγκοσμίως γνωστοι για την κοσμική τους ζωή συνδυάζονται με αντίστοιχους ιστορικής αλλά και θρησκευτικής βαρύτητας. Ανακαλύψτε, τοπική αρχιτεκτονική και παραδοσιακές γεύσεις μέσα από τις οργανωμένες εκδρομές που πραγματοποιούνται σε κάθε προορισμό. Παράλληλα νιώστε τα μοναδικά στοιχεία της Ελληνικής φύσης: την ζεστασιά του Ελληνικού ήλιου, την αρμύρα της θάλασσας και το ανανεωτικό μελτέμι που φυσάει στο Αιγαίο.

Αυτή είναι η υπόσχεση της Celestyal Cruises και τηρείται με τον καλύτερο τρόπο. Σας ταξιδεύει σε μέρη που πραγματικά ονειρεύεστε.

Η Celestyal Cruises θέλει να μοιραστεί μαζί σας το πάθος μας για το κοινό μας σπίτι: την Ελληνική Μεσόγειο. Οπότε πείτε "Καλημέρα!" στον λαμπερό ήλιο, στον πλημμυρισμένο από αρώματα του πεύκου αέρα, στο φωτεινό γαλάζιο των ήμερων κυμάτων. Πείτε "Καλημέρα!" σε επίγειους παραδείσους που Μετρούν 10.000 χρόνια ζωής. Πείτε "Καλημέρα!" στην Celestyal Cruises!