Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Αμερικανικής εταιρίας κρουαζιέρας “Royal Caribbean”, Spectrum of the Seas.

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Αμερικανικής εταιρίας κρουαζιέρας “Royal Caribbean”, Spectrum of the Seas, επισκέφθηκε χθες την Τετάρτη 23/04/2019 το λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο του παρθενικού του ταξιδιού για την Ασία, που ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη στις 18 Απριλίου.

Εμείς το Pamekrouaziera.gr επισκεφτήκαμε το κρουαζιερόπλοιο – έργο τέχνης Spectrum of the Seas όσο παρέμεινε στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και μείναμε εκστασιασμένοι τόσο με το μέγεθος, που ξεπερνάει σε μήκος τα 340 μέτρα και σε πλάτος τα 42 μέτρα, όσο και με την minimal διακόσμηση και την ιδιαίτερη retro αισθητική.

Περπατήσαμε και στα 18 καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου και περιηγηθήκαμε στις περισσότερες εγκαταστάσεις του (καθώς δεν επαρκούσε ο χρόνος για να τις δούμε όλες). Ξεχωρίσαμε από αυτές τις εξής παρακάτω:

Το αυτόματο μηχάνημα παραγωγής cocktail που μπορεί κάποιος να παραγγείλει ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα cocktail και αυτά να παραχθούν από ρομπότ:

Spectrum of the Seas

Τον εξομοιωτή surfing:

Τον εξομοιωτή ελεύθερης πτώσης:

Ρίξαμε και μία κλεφτή ματιά στις καμπίνες:

Το διαδραστικό θέατρο όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις βγαλμένες από το μέλλον!

Δοκιμάσαμε τις αθλητικές μας ικανότητές μας εκτελόντας μερικές βολές σε ένα από τα κλειστά γήπεδα μπάσκετ και κάνοντας τα σερβίς μας στο γήπεδο του τέννις.

Φυσικά και δεν παραλείψαμε να κάνουμε επίδειξη των ικανοτήτων μας στα συγκρουόμενα.

Τελευταίο και καλύτερο τα εστιατόρια! Το κρουαζιερόπλοιο Spectrum Of The Seas διαθέτει μια ευρεία γκάμα εστιατορίων, καφέ και μπαρ.

Το Spectrum Of The Seas είναι ένα σύγχρονο θαύμα! Η ναυαρχίδα της Royal Caribbean Cruises συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας στην υψηλού επιπέδου διασκέδαση & ψυχαγωγία!

Δείτε τις Κρουαζιέρες της Royal Caribbean Cruises εδώ: Κρουαζιερες με την Royal Caribbean