Ως μέρος της Παγκόσμιας Συνεργασίας MSC Cruises με τη Formula 1, ανακοινώθηκε μια μοναδική και υψηλών προδιαγραφών προσφορά φιλοξενίας στο φετινό γκραν πρι που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι και την πίστα της Yas Marina, το τριήμερο 24-26 Νοεμβρίου!

Η νέα συνεργασία θα ανεβάσει τον πήχη στη διαμονή του αγωνιστικού τριημέρου, παρέχοντας μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία ταχύτητας που θα φέρει την ανατριχίλα στην πίστα Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι και τον τελευταίο αγώνα της σεζόν του 2023 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 με το MSC Virtuosa, ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή κρουαζιερόπλοια παγκοσμίως, να αποτελεί το πλωτό του ξενοδοχείο!

Το MSC Virtuosa θα βρίσκεται στο λιμάνι του Άμπου Ντάμπι καθ'όλη τη διάρκεια του τριημέρου, ενώ προσφέρει άνετη και στυλάτη διαμονή σε συνδυασμό με μια απίστευτη γκάμα παροχών όπως εστιατόρια και μπαρ, δύο θέατρα, εμπορικό κέντρο, πολυτελές σπα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, πέντε πισίνες, υδάτινο πάρκο με νεροτσουλήθρες, χώρος απασχόλησης παιδιών και προσομοιωτή Formula 1!

Το 2022, η MSC Cruises υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Formula 1, η οποία έχει φέρει κοντά δύο κολοσσούς στους αντίστοιχους τομείς για να οδηγήσει την αλλαγή μέσω του κοινού τους πάθους για την υπεροχή, τη βιωσιμότητα και την παγκόσμια ψυχαγωγία.

Διατίθεται μια σειρά από διαφορετικά πακέτα, τα οποία συνδυάζουν τη διαμονή, τα εισιτήρια όλου του αγωνιστικού τριημέρου και αποκλειστική πρόσβαση στο F1 Experiences για να κάνουν το Σαββατοκύριακο του αγώνα πραγματικά αξέχαστο.

Είτε εσείς, οι φαν του αθλήματος, αναζητάτε κομψές καμπίνες είτε πολυτελείς σουίτες, θα βρείτε πολλά επίπεδα διαμονής στο MSC Virtuosa, με ημιδιατροφή, δωρεάν Wi-Fi και μεταφορά από και προς την πίστα.

Τα πακέτα ξεκινούν με επιλογή μόνο καμπίνας για όσους έχουν ήδη εισιτήρια αγώνα ή καμπίνα + Formula 1 Grandstand.

Για τους φανατικούς θαυμαστές που αναζητούν το απόλυτο αγωνιστικό τριήμερο, υπάρχει μια επιλογή "Cabin + F1 Experience" που περιλαμβάνει αποκλειστικές δραστηριότητες στην πίστα, μέχρι premium all-inclusive φιλοξενία (Σουίτα στροφής 1, Paddock Club και Legend), συμπεριλαμβανομένης αποκλειστικής πρόσβασης από τους εσωτερικούς χώρους όπως το Pit Lane, ξενάγηση στην πίστα, εμφανίσεις προσωπικού Formula 1 και πολλά άλλα.

Το λιμάνι του Άμπου Ντάμπι, όπου θα βρίσκεται το MSC Virtuosa, είναι σε μικρή απόσταση από την πίστα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να φτάσουν εκεί και να επιστρέψουν με ευκολία, χάρη στις δωρεάν μεταφορές. Επιπλέον, το κέντρο της πόλης είναι πολύ κοντά, καθιστώντας το πλοίο ιδανική βάση για το Σαββατοκύριακο. Το MSC Virtuosa θα βρίσκεται στο λιμάνι από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να παρατείνουν το αγωνιστικό τους τριήμερο.

Και δεν τελειώνει εκεί η δράση και η διασκέδαση, καθώς η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζεται για τους επιβάτες με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα θεματικών δραστηριοτήτων, πάρτι και ψυχαγωγίας, καθώς και ένα αφιερωμένο παιδικό πρόγραμμα.

Ο Gianni Onorato, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises σχολίασε: "Μέσω αυτής της αποκλειστικής φιλοξενίας, συγκεντρώνουμε τα καλύτερα από δύο κόσμους - τη Formula 1 και την MSC Cruises. Μαζί, ενσωματώνουμε την απίστευτη ατμόσφαιρα στην πίστα με την απίστευτη εμπειρία στα κρουαζιερόπλοία μας για να δημιουργήσουμε μια ασυναγώνιστη και πραγματικά αξέχαστη εμπειρία αγώνα για οπαδούς όλων των ηλικιών."

Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την MSC Cruises και να προσφέρουμε στους θαυμαστές μια μοναδική και απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας κατά τη διάρκεια του φινάλε της σεζόν στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι. Με πολυτελή διαμονή, αποκλειστική πρόσβαση και άνεση στα πακέτα αγώνων All-In One, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα κάνει το αγωνιστικό τριήμερο πραγματικά αξέχαστο!"

Κλείσε τώρα για το 4ήμερο Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι με το MSC Virtuosa κάνοντας κλικ εδώ.