Το Master Chef πήγε κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το Master Chef πήγε κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε Ύδρα – Πόρο – Αίγινα έκαναν οι παίκτες του διάσημου reality μαγειρικής Master Chef.

Οι παίκτες επιβιβάστηκαν νωρίς το πρωί στο ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο COSMOS και αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες διαγωνίστηκαν και μαγείρεψαν εν πλω από 7 πιάτα θαλασσινών για τους κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη. Τα πιάτα δοκίμασαν επίσης οι καλεσμένοι Δημήτρης Σταμούδης chef του εστιατορίου Nolita και Γιώργος Οικονομίδης ιδιοκτήτης και chef του εστιατορίου Blue Fish. Κατά τη διάρκεια της μονοήμερης κρουαζιέρας οι παίκτες έδειξαν να απολαμβάνουν την εν πλω εμπειρία τους καθώς υπήρχαν αρκετές αστείες στιγμές όπως το τραγουδάκι που είπε ο διαγωνιζόμενος Πάνος Τόγιας. Το τραγούδι βέβαια λέει για κρουαζιέρα σε Μύκονο και Σαντορίνη την οποία τελείως συμπτωματικά μπορείτε να τη βρείτε εδώ: κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησια.




Την επόμενη ημέρα έγινε η ανάλυση και η βαθμολόγηση των δύο ομάδων (μπλε και κόκκινη) από τους κριτές. Νικήτρια της εν πλω ομαδικής δοκιμασίας στη μονοήμερη κρουαζιέρα αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα η οποία έπειτα απόλαυσε ένα γεύμα με θέα το μικρολίμανο στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος . Η μπλε ομάδα οδηγήθηκε στην δοκιμασία ασυλίας εκεί όπου δεν υπήρχε καμία έκπληξη και ο αγαπητός σε όλους Κράτς (Χρήστος Μπάρκας) κέρδισε για ακόμα μια φορά την ασυλία. Ασυλία επίσης πήρε και ο Παντελής Βούρος από τον αρχηγό της μπλε ομάδας Σταμάτη Κωβαίο.

Η μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα Πόρο Αίγινα με το κρουαζιερόπλοιο Cosmos ήταν από τις ωραιότερες εξωτερικές δοκιμασίες του Master Chef και ήταν μια ευχάριστη μίνι απόδραση για τους παίκτες. Αν θες και εσύ να ξεσκάσεις για μια μερούλα να ξέρεις ότι η μονοήμερη κρουαζιέρα πραγματοποιείται καθημερινά και κοστίζει 55€ ανά άτομο με φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ: Athens day cruise