Η κρουαζιέρα με το MSC Musica από Πειραιά, σας δίνει τη δυνατότητα σε 7 ημέρες να επισκεφθείτε την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι, τη Λεμεσό στην Κύπρο, τα ελληνικά μας νησιά, Σαντορίνη και Μύκονο και φυσικά τους Αγίους Τόπους.

Ένα ταξίδι στους Αγίους Τόπους δύσκολα θα ήταν ολοκληρωμένο αν δεν περιλάμβανε επισκέψεις στα δύο από τα πιο διάσημα μέρη στον κόσμο, την πόλη της Ιερουσαλήμ και την μικρή πόλη της Βηθλεέμ. Αυτή η περιήγηση σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε και τα δύο και ξεκινά με μια βόλτα με πούλμαν διάρκειας 2 ωρών μέσα από το συναρπαστικό τοπίο από τη Χάιφα στην Ιερουσαλήμ, ένα από τα πιο εμπνευσμένα μέρη στη γη, φημισμένο για την ιστορική του σημασία, τον πνευματικό συμβολισμό και το μεγαλείο του από εικόνες. Η περιήγησή σας στην πόλη της Ιερουσαλήμ ξεκινά με μια στάση στο Haas Promenade, ένα από τα τρία συνδεδεμένα δημόσια πάρκα, για να δείτε την εκπληκτική θέα στην πόλη. Ακολουθεί μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, που θα σας μεταφέρει μέσω της Πύλης της Γιάφας (Jaffa) και κατά μήκος τμήματος της "Via Dolorosa" – ‘’Οδού του μαρτυρίου’’. Θεωρείται ευρέως ως ο πιο ιερός δρόμος από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το μονοπάτι που πήρε ο Ιησούς στο δρόμο του προς τον σταυρό. Η ξενάγηση περιλαμβάνει επίσης την ευκαιρία να δείτε την εκκλησία του Πανάγιου Τάφου, αλλά χωρίς να μπείτε στον τάφο. Στη συνέχεια βρίσκεται στο Δυτικό Τείχος, ένας σημαντικός τόπος εβραϊκής λατρείας που αποτελεί επίσης μέρος του εξωτερικού τοίχου αντιστήριξης του παρακείμενου Όρους του Ναού. Μετά από λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα, θα συνεχίσετε για τη Βηθλεέμ και θα επισκεφθείτε την εκκλησία της Γεννήσεως, στη γενέτειρα του Χριστού. Ολοκληρώθηκε το 339 μ.Χ., γίνεται αποδεκτός ως ο παλαιότερος διαρκώς λειτουργικός χριστιανικός ναός στον κόσμο. Η περιήγησή σας στις δύο ιερές πόλεις τελειώνει με την επιστροφή σας στο λιμάνι της Χάιφα και στο πλοίο σας.

Η εκδρομή στα Ιεροσόλυμα & Βηθλεέμ κοστίζει 125€ για τους ενήλικες και 88€ για τα παιδιά.
Διάρκεια εκδρομής: 12 ώρες - Συμπεριλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα

Δείτε την Κρουαζιέρα με το MSC Musica σε Αγίους Τόπους & Ανατολική Μεσόγειο εδώ.

Σημειώστε: καθώς η περιήγηση περιλαμβάνει περπάτημα απόστασης περίπου 2,5 χιλιομέτρων σε ανώμαλο, λιθόστρωτο έδαφος με μερικά σκαλοπάτια και κλίσεις, είναι ακατάλληλη για επισκέπτες που χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι. Οι επισκέπτες περιορισμένης κινητικότητας παρακαλούνται να αξιολογήσουν το προσωπικό τους επίπεδο αντοχής και ικανότητας πριν λάβουν μέρος. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να φορούν κατάλληλη ενδυμασία για επισκέψεις σε μέρη θρησκευτικής σημασίας. Συνιστάται περαιτέρω στους επισκέπτες να φορούν άνετα παπούτσια. Οι δημοφιλείς τοποθεσίες μπορεί να είναι γεμάτες κόσμο και πρέπει να αναμένονται ουρές. Η ξενάγηση περιλαμβάνει μόνο μια εξωτερική επίσκεψη στο σπήλαιο Silver Star. Οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το διαβατήριό τους για να εισέλθουν στη Βηθλεέμ. Καθώς δεν επιτρέπεται σε όλους τους οδηγούς να εισέλθουν στη Βηθλεέμ, μπορεί να σας συνοδεύσει μια τοπική και αγγλόφωνη τουριστική συνοδός. Ο οδηγός σας θα έρθει με το πούλμαν σας μόνο μετά την επίσκεψη στη Βηθλεέμ.