Η MSC Cruises εμπλουτίζει το πρόγραμμα του MSC Magnifica στην επιστροφή του στη θάλασσα και παρατείνει τις αναχωρήσεις του MSC Grandiosa έως το τέλος της χρονιάς.

  • Το MSC Magnifica θα εκτελεί κρουαζιέρες 10 διανυκτερεύσεων μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Μεσογείου . Θα παρέχει στους επιβάτες περισσότερους προορισμούς να επισκεφτούν με ένα από τα πιο δημοφιλή κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises
  • Τα νέα λιμάνια επιβίβασης επίσης θα παρέχουν βελτιωμένη προσβασιμότητα για όλους τους καλεσμένους
  • Το πλοίο θα εφαρμόζει εξολοκλήρου το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας της MSC Cruises εν πλω .Κατά τη διάρκεια παραμονής στους προορισμούς θα διεξάγονται αποκλειστικά οργανωμένες εκδρομές.

Η MSC Cruises ανακοίνωσε την επιστροφή του δευτέρου της πλοίου MSC Magnifica το οποίο θα καλωσορίσει τους επισκέπτες του , θα πραγματοποιεί ένα ακόμα πιο εμπλουτισμένο και μεγαλύτερης διάρκειας δρομολόγιο όταν επιστρέψει στη θάλασσα με νέα ημερομηνία επανεκκίνησης 19 Οκτωβρίου 2020.Το MSC Magnifica θα πραγματοποιήσει μια σειρά 7 κρουαζιέρων περιλαμβάνοντας και μια Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων που θα αναχωρήσει στις 18 Δεκέμβρη από τη Γένοβα της Ιταλίας.

Ταυτόχρονα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία επίσης παρέτεινε τις τρέχουσες αναχωρήσεις του MSC Grandiosa έως το τέλος της χρονιάς , περιλαμβάνοντας την Χριστουγεννιάτικη αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου με αναχώρηση από τη Γένοβα της Ιταλίας στις 20 Δεκεμβρίου. Το MSC Grandiosa πραγματοποιεί 7-νυχτες κρουαζιέρες με επιβίβαση από τα Ιταλικά λιμάνια Γένοβα, Τσιβιταβέκια , Νάπολη και Παλέρμο προσεγγίζοντας επίσης το λιμάνι της Βαλέτας στη Μάλτα.
Το νέο πρόγραμμα του MSC Magnifica περιλαμβάνει τόσο την Δυτική όσο και την Ανατολική Μεσόγειο και έχει σαν homeport του στη Γένοβα με λιμάνια προσέγγισης την Πίζα και το Λιβόρνο (Φλωρεντία) , την Μεσίνα (Σικελία) , την Βαλέτα (Μάλτα) ,τον Πειραιά (Αθήνα) και το Κατάκολο στην (Ολυμπία) για την Ελλάδα και Τσιβιταβέκια (Ρώμη) πριν την επιστροφή του στη Γένοβα.

Το δρομολόγιο 10 διανυκτερεύσεων σχεδιάστηκε για τους καλεσμένους που προτιμούν ταξίδια μεγαλύτερης διάρκειας και παρέχει περισσότερους προορισμούς για επίσκεψη όπως και περισσότερο χρόνο εν πλω χάρη στην πολιτική της εταιρείας όπου εισήγαγε τον προηγούμενο μήνα το νέο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας όσον αφορά τις οργανωμένες εκδρομές.

Οι μεγαλύτερης διάρκειας κρουαζιέρες αναμένεται να έχουν απήχηση σε καλεσμένους που ταξιδεύουν από χώρες Schengen λόγω των συχνών παν-ευρωπαϊκών πτήσεων προς Ρώμη και Γένοβα (που είναι μαζί με τη Μεσίνα δυο εκ των τριών λιμένων επιβίβασης) και λόγω της εγγύτητας κρουαζιέρας που είναι δημοφιλής στους επιβάτες της MSC Cruises που ζουν στην Ιταλία αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Οι μεγαλύτερης διάρκειας κρουαζιέρες έχουν επίσης ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση σε επιβάτες που ταξιδεύουν κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες , έχοντας περισσότερο διαθέσιμο χρόνο και αναζητώντας εναλλακτικά προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας πέραν από τα ήδη διαθέσιμα δρομολόγια 7 διανυκτερεύσεων με το MSC Grandiosa.

Μετά την ολοκλήρωση του νέου δρομολόγιού του , το MSC Magnifica – ένα από τα δημοφιλέστερα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises – πρόκειται να πραγματοποιήσει το World Cruise 2021 , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το MSC Magnifica θα ακολουθήσει τα βήματα της επιτυχημένης επιστροφής του MSC Grandiosa, που βρίσκεται τώρα στη τεταρτη συνεχόμενη 7-νυχτη κρουαζιέρα στην Δυτική Μεσόγειο. Η ναυαρχίδα της MSC Cruises ξανάρχισε να ταξιδεύει τον Αυγουστο μετά από την έγκριση κρατικών και τοπικών αρχών όσον αφορά τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που σχεδιάστηκαν να προστατεύουν τους επισκέπτες , το πλήρωμα και τις κοινότητες που προσεγγίζουν της Ιταλίας ,της Ελλάδα και της Μάλτας.

Το νεο πρωτόκολλο της MSC Cruises , θα εφαρμοστεί και στο MSC Magnifica προς όφελος των επισκεπτών και του πληρώματος του και περιλαμβάνει καθολική εξέταση πρίν την επιβίβαση , αυξημένη υγιεινή και υπηρεσίες καθαρισμού μέσα στο κρουαζιερόπλοιο , ελεγχόμενη τήρηση αποστάσεων , χρήση μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους και εξελιγμένη τεχνολογία για την παρακολούθηση και ιχνηλάτηση εν πλώ. Τα ισχυρά και αυστηρά πρότυπα πρωτοκόλλων σχετικά με την υγιεινή και την ασφάλεια είναι παρομοίως εφαρμοσμένα για όλες της εκδρομές ξηράς οπού οι καλεσμένοι θα βρίσκονται σε οργανωμένο πρόγραμμα προκειμένου να διασφαλιστεί η ευημερία η δική τους αλλά και εκείνων των οποίων θα επισκέπτονται.

Η ανταπόκριση που λαμβάνουμε μέσα από τους χιλιάδες επισκέπτες που έχουν μέχρι στιγμής ταξιδέψει με το MSC Grandiosa είναι τρομερά θετική , με πολλούς από αυτούς να αποκαλούν την εμπειρία αυτή μια από τις ασφαλέστερες επιλογές διακοπών και εξυμνούν την προθυμία της MSC Cruises να φτάσει πάνω και πέρα απo τις κατευθυντήριες γραμμές που όρισαν οι εθνικές και τοπικές αρχές.

Ως αποτέλεσμα του εμπλουτισμένου δρομολόγιού που ανακοινώθηκε σήμερα , οι τέσσερεις κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων από το Μπάρι μεταξύ 26 Σεπτέμβρη και 24 Οκτώβρη ακυρώθηκαν.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρωμένες κρουαζιέρες θα «επανα-προστατευτούν» σε κάποια άλλη κρουαζιέρα συγκεκριμένα στο MSC Grandiosa , που αυτή τη στιγμή ταξιδεύει στη Δυτική Μεσόγειο, ή θα λάβουν μία πίστωση μελλοντικής χρήσης όπου θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν όλο το καταβληθέν ποσό της ακυρωμένης τους κρουαζιέρας σε κάποιο μελλοντικό ταξίδι της επιλογής τους – σε οποιοδήποτε κρουαζιερόπλοιο – έως το τέλος του 2021.

Δείτε όλες τις κρουαζιέρες της MSC Cruises εδώ.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο του MSC Magnifica.