Η Formula 1 πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωσε την MSC Cruises ως παγκόσμιο εταιρικό χορηγό για το 2022!

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από την F1, για μία μακροχρόνια συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες και πιο γρήγορα εξελισσόμενες εταιρίες κρουαζιέρας, την MSC Cruises. Η έναρξη αυτής της πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, που σημειώθηκε στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν του τριημέρου 18-20 Μαρτίου 2022, θα αναδείξει την ιταλική πλοιοκτήτρια εταιρεία ως επίσημο χορηγό κρουαζιέρας της Formula 1.

Η MSC Cruises και η Formula 1 θα συνεργαστούν για να φέρουν μερικά από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα και πολυτελή κρουαζιερόπλοια της ιταλικής εταιρίας κρουαζιέρας στο προσκήνιο, κατά τη διάρκεια μερικών επιλεγμένων ‘’Grand Prix weekends’’. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην MSC Cruises να διαφημίσει παγκοσμίως τα ολοκαίνουργια και υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια της, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα τη μοναδική εμπειρία της Formula 1.

Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, η MSC Cruises θα μπορέσει να φέρει σε επαφή το ολοένα και μεγαλύτερο κοινό της Formula 1, με τις εξαιρετικές επιλογές διακοπών που προσφέρει σε πάνω από 100 χώρες και με επιβάτες από 185 διαφορετικές εθνικότητες!

Καθώς τόσο η MSC Cruises όσο και η Formula 1 κάνουν συνέχεια βήματα προς έναν κόσμο φιλικότερο προς το περιβάλλον, από τη συνεργασία τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. Και οι δύο εταιρίες έχουν δεσμευτεί στο να έχουν σύντομα μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να αξιοποιούν πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους, μη βλαβερές για το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο Stefano Domenicali, πρόεδρος και CEO της Formula 1, έκανε τις εξής δηλώσεις: ‘’Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την MSC Cruises ως νέο παγκόσμιο συνεργάτη της Formula 1, φέρνοντας κοντά δύο παγκόσμια ονόματα από τον χώρο των επιχειρήσεων. Είναι μία φανταστική συνεργασία και είμαστε και οι δύο εστιασμένοι στο να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους θαυμαστές μας και για όλους τους πελάτες μας ανά τον κόσμο, συνδυάζοντας ψυχαγωγία, πολυτέλεια και άμεση εξυπηρέτηση. Και η Formula 1 αλλά και η MSC Cruises ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, γι΄ αυτό και οι αξίες της MSC Cruises συνάδουν άμεσα και με τις δικές μας πεποιθήσεις.’’

Τέλος, ο Pierfrancesco Vago, πρόεδρος της MSC Cruises, σχολίασε: ‘’Σε αυτήν τη συνεργασία υπάρχουν ισχυρές φιλοδοξίες, αφού είμαστε και οι δύο δεσμευμένοι να επενδύσουμε στην έρευνα για την γρήγορη εξέλιξη και αξιοποίηση της τεχνολογίας της επόμενης γενιάς, ώστε να γίνουν οι επιχειρήσεις μας όσο το δυνατόν πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Ανυπομονούμε γι’ αυτήν τη συνεργασία να εξελιχθεί και να ανθήσει τους επόμενους μήνες αυτής της σεζόν.’’

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα φέρει αυτή η σπουδαία συνεργασία ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερους ομίλους; Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα ενώσει τον κόσμο της F1 με την απίστευτη εμπειρία της κρουαζιέρας, αλλά θα δώσει και λύσεις στο τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα που επικρατεί!