Η επιλογή καμπίνας μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση!

Η επιλογή καμπίνας μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση! Είναι μια απόφαση εξίσου σημαντική με την επιλογή κρουαζιέρας και κρουαζιερόπλοιου, καθώς υπάρχουν διαφορετικά είδη καμπίνας, που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και budget ! Έτσι, διάβασε παρακάτω τι μπορεί να σου προσφέρει η κάθε καμπίνα, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Εσωτερική Καμπίνα

Μια εσωτερική καμπίνα είναι ιδανική αν πας κρουαζιέρα για πρώτη φορά και θες να αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο σου εξερευνώντας το κρουαζιερόπλοιο και τους προορισμούς ή αν προτιμάς κάτι οικονομικό και άνετο και ξέρεις ότι θα πηγαίνεις στην καμπίνα σου μόνο για τον ύπνο. Άλλωστε οι εσωτερικές καμπίνες είναι στην πιο οικονομική τιμή από τις άλλες κατηγορίες καμπινών. Θα εκτιμήσεις την εσωτερική καμπίνα αν σου αρέσει να κοιμάσαι μέχρι αργά χωρίς να ανησυχείς για το πρωινό φως. Σημείωσε, πως όλες οι καμπίνες είναι πάνω από το ύψος της θάλασσας και η διαρρύθμιση των καμπινών δεν έχει μεγάλες διαφορές από εσωτερικές σε εξωτερικές!

Εξωτερική Καμπίνα

Αν πάλι σου αρέσει να θαυμάζεις το μεγαλείο της ανοιχτής θάλασσας από την καμπίνα σου μπορείς να επιλέξεις μια εξωτερική καμπίνα! Έχει τις ίδιες παροχές και το ίδιο μέγεθος με την εσωτερική καμπίνα, αλλά κοστίζει λίγο παραπάνω αφού διαθέτει ορθογώνιο παράθυρο ή φινιστρίνι. Μέσα από το παράθυρο θα μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν τα κύματα και θα μπορείς να ρίξεις μια πρώτη ματιά στους προορισμούς της κρουαζιέρας, όταν το κρουαζιερόπλοιο πλησιάζει στο λιμάνι. Εκμεταλλεύσου το φυσικό πρωινό φως για να ξυπνήσεις γλυκά το πρωί όμως μη ξεχάσεις ότι τα παράθυρα είναι ασφαλείας και σε καμία περίπτωση δεν ανοίγουν.

Καμπίνα με Μπαλκόνι

Εκτός από τις εσωτερικές και τις εξωτερικές καμπίνες, ένα κρουαζιερόπλοιο διαθέτει και καμπίνες με μπαλκόνι, ιδανική επιλογή αν σου αρέσει να περνάς περισσότερο χρόνο στην καμπίνα σου και θες να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία κρουαζιέρας. Αυτό που κάνει μια καμπίνα με μπαλκόνι να ξεχωρίζει είναι ότι μπορείς να ρεμβάζεις και να απολαμβάνεις τη θάλασσα και τον καθαρό αέρα από την άνεση του δωματίου σου. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές πίνοντας τον καφέ σου ή κάνοντας ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι σου ενώ μια τέτοια καμπίνα είναι ιδανική επιλογή για καπνιστές και για σένα που σου αρέσει να θαυμάζεις το νυχτερινό ουρανό με τους αγαπημένους σου ανθρώπους πριν κοιμηθείς.

Πριν πάρεις μια τελική απόφαση λάβε υπ’ όψη σου ότι κάθε τύπος καμπίνας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτήν που σου ταιριάζει! Όλες οι καμπίνες, ανεξαρτήτου κατηγορίας, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντουζ ή και μπανιέρα, ντουλάπα, κομοδίνο, σεσουάρ καθώς και τηλεόραση. Επίσης διαθέτουν δορυφορικό τηλέφωνο και φυσικά όλες οι καμπίνες είναι με ρυθμιζόμενο κλιματισμό. Οι επιλογές που προσφέρονται στο κρουαζιερόπλοιο καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες των επιβατών. Συνεπώς, είτε θες να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου κλείνοντας μια εξωτερική καμπίνα ή μια καμπίνα με μπαλκόνι, είτε επιλέξεις μια εσωτερική καμπίνα για να εξοικονομήσεις χρήματα που μπορείς να χαλάσεις σε σουβενίρ και δώρα, δε θα μετανιώσεις την επιλογή σου και θα περάσεις στιγμές αξέχαστες!!