Η ομορφιά της Βενετίας δε συγκρίνεται! Η πόλη της Αδριατικής Θάλασσας ...

Η ομορφιά της Βενετίας δε συγκρίνεται! Η πόλη της Αδριατικής Θάλασσας δε μοιάζει με καμία άλλη, χάρη στα γραφικά της κανάλια και τα αναγεννησιακά της αξιοθέατα.
Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τα κρουαζιερόπλοια και όχι άδικα!

Παρακάτω διάβασε 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις  οπωσδήποτε στη Βενετία κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σου.1) Πάρε το βαπορέτο για το Μεγάλο Κανάλι
Η Βενετία είναι διάσημη για τα κανάλια της και το βαπορέτο. Ξεκίνησε την ημέρα σου με μια βόλτα και θαύμασε το Μεγάλο Κανάλι.

*Tip: Οι γραμμές 1 και 2 πηγαίνουν στην πλατεία Αγίου Μάρκου.


2) Κάνε μια βόλτα στην πλατεία Αγίου Μάρκου
Μια βόλτα στη μεγαλοπρεπή πλατεία Αγίου Μάρκου θα σε μυήσει στη βενετσιάνικη μαγεία, καθώς είναι διάσημη για τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και το παλάτι του Δόγη. Μπορείς ακόμα να ανέβεις στο Καμπανίλε, τον παλαιότερο πύργο της Βενετίας, όπου θα δεις τους Δολομίτες, τα πανύψηλα διάσημα βουνά στην Ιταλία.


3) Γευμάτισε σε ένα εστιατόριο al fresco
Δοκίμασε ιταλικές συνταγές al fresco. Al fresco σημαίνει ότι απολαμβάνεις το γεύμα σου στον καθαρό αέρα και η Βενετία είναι μια από τις πιο όμορφες και πιο γραφικές πόλεις για να γευτείς τοπικές σπεσιαλιτέ.


4) Κάνε τα ψώνια σου στη γέφυρα Rialto
Αν ψάχνεις σουβενίρ και τοπικά προϊόντα, μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη γέφυρα Rialto.Ψώνισε από τα αναγεννησιακά καταστήματα προϊόντα από δέρμα και Κασμίρ. Επίσης, αν ψάχνεις για ένα ωραίο σουβενίρ μπορείς να αγοράσεις μια παραδοσιακή βενετσιάνικη μάσκα.

Έτσι, θα τελειώσεις την επίσκεψη σου στη Βενετία με γεμάτα χέρια!Αν σου άρεσαν τα παραπάνω, δες τις κρουαζιέρες με προορισμό τη Βενετία εδώ: Κρουαζιέρες με προορισμό τη Βενετία


Υ.Γ. Υπάρχουν αναχωρήσεις και από τον Πειραιά!