Ένα νέο κρουαζιερόπλοιο θα σαλπάρει στο Αιγαίο!

Η Celestyal ανακοίνωσε την πρόσφατη απόκτηση του κρουαζιερόπλοιου Aida Aura. Το κρουαζιερόπλοιο, μετά τη ανακαίνιση και την αλλαγή ονόματος του σε Celestyal Discovery, θα αντικαταστήσει το Celestyal Olympia στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2024.

Το όνομα Celestyal Discovery, αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία για δημιουργία αξέχαστων στιγμών ανακάλυψης μέσω της σύνδεσης των ανθρώπων και των προορισμών.
Αυτή είναι η δεύτερη εξαγορά πλοίου από την εταιρία φέτος, ακολουθώντας την απόκτηση του Celestyal Journey. Η επένδυση για την ανακαίνιση του Celestyal Discovery, θα κοστίσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ και θα ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2024 που ξεκινά τον Μάρτιο.

Κατασκευασμένο το 2003, το Celestyal Discovery διαθέτει 633 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 1.266 επισκέπτες. Το Celestyal Discovery θα προσφέρει μια πληθώρα εξειδικευμένων παροχών, συμπεριλαμβανομένων του εστιατορίου Grillseekers, του κέντρου ευεξίας Sozo, του Greek Deli, καθώς και του Fig and Honey. Επιπλέον, αναμένονται "εκπλήξεις" κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με τα δρομολόγια του πλοίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Chris Theophilides, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal, δήλωσε: “Δεδομένων των ισχυρών συνθηκών της αγοράς και των επιχειρήσεων, είμαστε ενθουσιασμένοι που επισπεύσαμε την ανανέωση του στόλου μας για να καλωσορίσουμε το Celestyal Discovery στην οικογένεια της Celestyal. Το Celestyal Discovery εντάσσεται στο Celestyal Journey, θα υποβληθεί σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, σηματοδοτώντας περαιτέρω την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να ευχαριστούμε τους πελάτες μας. Ως μια μάρκα με αυτοπεποίθηση, η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσει να δημιουργεί “κύματα” σε ολόκληρο τον κλάδο την επόμενη σεζόν, με ανανεωμένο στόλο, μάρκα, δίκτυο και ανανεωμένη αίσθηση”.

Οι ταξιδιώτες που είχαν ήδη κάνει κράτηση με το Celestyal Olympia να επικοινωνήσουν με το Pamekrouaziera.gr για να προσαρμόσουν την κράτησή τους στο Celestyal Discovery.


Ευχόμαστε καλές και ήρεμες θάλασσες!