Μία μοναδική προσφορά από τη Norwegian Cruise Line σε συνεργασία με το PameKrouaziera.gr.

Κλείστε μια κρουαζιέρα με τη Norwegian Cruise Line εντός του 2022 και έως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και θα έχετε δώρο 100€/ενήλικα για τα έξοδά σας εν πλω.

Ζήστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης σε ένα από τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια της NCL!

Στις κρουαζιέρες της Norwegian Cruise Line ταξιδεύουν όλοι χωρίς περιορισμούς εμβολιασμού.

Δείτε τις 3 δημοφιλέστερες και Value for Money κρουαζιέρες:

Μια ξεχωριστή κρουαζιέρα με αναχώρηση από τον Πειραιά. Ταξιδέψτε με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 2400 επιβάτες! Το δρομολόγιο της κρουαζιέρας ξεκινάει από τον Πειραιά και επισκέπτεται το Κουσάντασι με το πολύχρωμο παζάρι και την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο όπου έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, Ασντόντ και Χάιφα όπου έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε του Αγίους Τόπους, την ηλιόλουστη Λεμεσό και τη Σαντορίνη με τη θέα που σου κόβει την ανάσα!

Η μοναδική κρουαζιέρα που έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τους Αγίους Τόπους 2 ολόκληρες ημέρες!

Η αρχική τιμή της κρουαζιέρας είναι από 687€/άτομο και μπορείτε να τη δείτε εδώ

Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία. Ζήστε τα καλύτερα σε αυτήν την μεσογειακή κρουαζιέρα όπου θα περάσετε μέσα από το στενό του Γιβραλτάρ στον Ατλαντικό Ωκεανό. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, θα επισκεφθείτε τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, Σαντορίνη, Μύκονο και Κέρκυρα. Ενώ βρίσκεστε στη Νάπολη της Ιταλίας, θα ανακαλύψετε την αυθεντική κουζίνα σε μια γαστρονομική περιήγηση, θα απολαύσετε παραδοσιακές ναπολιτάνικές γεύσεις, κρασιά και τη διάσημη Frittata di Pasta. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε τη Φλωρεντία η οποία προκαλεί δέος στους επισκέπτες με την ανείπωτη ομορφιά της. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το στολίδι της Κυανής Ακτής, τις Κάννες κυρίως γνωστή για το κινηματογραφικό φεστιβάλ και τις αμμώδεις παραλίες της. Έπειτα θα επισκεφθούμε τη Βαρκελώνη της Ισπανίας με τη διάσημη Σαγράδα Φαμίλια και το Πάρκο Γκουέλ με την πολύχρωμη και ιδιότροπη αρχιτεκτονική του. Συνεχίζοντας την κρουαζιέρα θα βρεθούμε στην πανέμορφη Σεβίλλη μια πόλη που ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους, φιλοξενεί σήμερα τρία μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αποπνέει τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Τελευταίος προορισμός της κρουαζιέρας μας είναι η μαγευτική Λισαβόνα που ξεχωρίζει για το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της. Στη Λισαβόνα θα γίνει η αποβίβαση από την κρουαζιέρα μας.

Στην τιμή της κρουαζιέρας περιλαμβάνεται η μεταφορά από το λιμάνι στο αεροδρόμιο και η πτήση από τη Λισαβόνα προς την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Η αρχική τιμή της κρουαζιέρας είναι από 949€/άτομο αεροπορικά εισιτήρια Λισαβόνα – Αθήνα ή Θεσσαλονίκη & δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι της Λισαβόνας στο αεροδρόμιο.

Δείτε την κρουαζιέρα εδώ

Από τη Ρωμαϊκή ιστορία μέχρι τη γενέτειρα της Ελληνικής μυθολογίας, αυτή η κρουαζιέρα είναι αντάξια των θεών. Μετά από μια μέρα στο υπέροχο και κομψό Σαν Τροπέ θα εξερευνήσετε τη Φλωρεντία, όπου αξίζει μια επίσκεψη στην Πινακοθήκη Ουφίτσι & στο Παλάτσο Βέκιο όπου στεγάζεται το δημαρχείο της πόλης ενώ η κατασκευή του χρονολογείται από το 1322! Στη συνέχεια εξερευνήστε την πόλη της Νάπολης και δοκιμάστε τις φανταστικές τοπικές γεύσεις. Επόμενος προορισμός η Μεσίνα, τη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες αποίκους τον 8ο αιώνα π.Χ. Φεύγοντας από την Ιταλία, σειρά έχουν 2 πανέμορφα ελληνικά νησιά. Η Κέρκυρα που είναι χιλιοτραγουδησμένη με το Ποντικονήσι και η Σαντορίνη, με τα φανταστικά αξιοθέατα όπως η Καλντέρα, και την προϊστορική πόλη του Ακρωτηρίου. Ύστερα θα επισκεφθούμε το Κουσάντασι, που η ονομασία σημαίνει «Νησί των πουλιών» και τη Κωνσταντινούπολη με την εμβληματική Αγιά Σοφία και την αγορά μπαχαρικών. Τελευταίος προορισμός πριν το λιμάνι του Πειραιά, ο Βόλος με την ομορφιά, τον πλούτο και την αρχαία ιστορία του που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην αρχιτεκτονική της πόλης.

Η αρχική τιμή της κρουαζιέρας είναι από 919€/άτομο και περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα ή Θεσσαλονίκη – Ρώμη & δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο της Ρώμης στο λιμάνι.

Δείτε την κρουαζιέρα εδώ

*Επιπλέον, αγοράζοντας το πακέτο Free at Sea έχετε τα παρακάτω:

  • Απεριόριστα ποτά
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Γεύματα σε θεματικά εστιατόρια
  • Έκπτωση σε εκδρομές

Κλείστε τώρα την επόμενή σας κρουαζιέρα με τη Norwegian Cruise Line και επωφεληθείτε από τις αμέτρητες παροχές που σας προσφέρει!

*Το κόστος για το πακέτο Free at Sea είναι:

Διάρκεια Κρουαζιέρας

Κόστος ανά άτομο

6-8 Νύχτες

149€

9-11 Νύχτες

199€