Ένα κρουαζιερόπλοιο είναι ένα πλωτό ξενοδοχείο που σίγουρα έχει να σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες!

Στην πραγματικότητα, οι διακοπές κρουαζιέρας έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ικανοποιημένων πελατών από οποιαδήποτε άλλη εμπειρία διακοπών. Εδώ είναι 12 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε μια κρουαζιέρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

1. Ξυπνάτε κάθε πρωί σε διαφορετικό προορισμό
Οι διακοπές με βάση το ξενοδοχείο δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την κρουαζιέρα σε αυτόν τον τομέα. Σε μια κρουαζιέρα, το "ξενοδοχείο" σας πλέει από τόπο σε τόπο επιτρέποντάς σας να δείτε πολλά σημεία ενδιαφέροντος σε ένα μόνο ταξίδι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κοιμάστε και να ξυπνάτε σε διαφορετικό προορισμό. Μόνο μία κρουαζιέρα θα σας κάνει να αισθάνθείτε έμπειρος ταξιδιώτης.

2. Γαστρονομία πέντε αστέρων
Οι κρουαζιέρες είναι πασίγνωστες για το φαγητό τους και έχουν τη φήμη που τους αξίζει. Από τους απέραντους μπουφέδες μέχρι στα καλοσυνάτα εστιατόρια, οι επιλογές σας είναι απεριόριστες. Σε ένα κρουαζιερόπλοιο μπορείτε να γευθείτε από sushi μέχρι παραδοσιακά street food. Υπάρχουν γεύσεις για όλα τα γούστα, σίγουρα το φαγητό στα κρουαζιερόπλοια, είναι το κάτι άλλο.

Γαστρονομία πέντε αστέρων

3. Άφθονη διασκέδαση στον ήλιο
Οι περισσότερες κρουαζιέρες πλέουν σε ειδυλλιακούς προορισμούς, όπου επικρατεί ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός. Εκτός από τις πισίνες και τους χώρους ηλιοθεραπείας, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε παραλίες οι οποίες θα σας πάρουν την ανάσα.

4. Διασκέδαση στο έπακρο
Χορευτικές βραδιές, βραδιές μιούζικαλ, απίθανες θεατρικές παραστάσεις, μουσικά σόου και πολλά ακόμα. τα κρουαζιερόπλοια έχουν σίγουρα φροντίσει για τη διασκέδασή σας. Κάθε βράδυ υπάρχουν αμέτρητες παραστάσεις για κάθε γούστο. Με όποια εταιρία και να ταξιδεύετε, θα λαμβάνετε σε καθημερινή βάση ημερήσιο πρόγραμμα στη καμπίνα σας που θα έχει καταχωρημένες τις ώρες και τα σαλόνια κάθε παράστασης.

Διασκέδαση στο έπακρο

5. Φιλική προς την οικογένεια
Αν δυσκολεύεστε να βρείτε διακοπές που τα παιδιά σας θα αγαπήσουν, τότε η κρουαζιέρα είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πλοία έχουν εκτεταμένες παιδικές εγκαταστάσεις για κάθε ηλικία, που οι μικροί μας φίλοι σίγουρα θα λατρέψουν. Οι έφηβοι έχουν τα δικά τους "στέκια" και για τα πιο μικρά παιδιά υπάρχει το λεγόμενο "Kids Club" όπου εκεί δίνουν τη δική τους πινελιά σε ενθουσιώδεις δραστηριότητες που σίγουρα θα τους κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Πώς να μην σας αρέσει ένα ταξίδι που να διαθέτει τόσες παροχές για τα παιδιά, ενώ προσφέρει χρόνο για τις οικογένειες να είναι μαζί και στο δείπνο ή και στις εκδρομές. Και οι γονείς μπορούν ακόμη να αποδράσουν σε ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα παιδιά περνούν το χρόνο τους στον εκάστοτε χώρο διασκέδασής τους.

Φιλική προς την οικογένεια
6. Δε θα βαρεθείτε ποτέ
Σε μία κρουαζιέρα, ένα είναι σίγουρο. Ότι δε θα βαρεθείτε. Ακόμα και αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε κάποια εκδρομή στους εκάστοτε προορισμούς που επισκέπτεστε, υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων στο πλοίο που έχετε τη δυνατότητα να κάνετε. Από το να μάθετε να φτιάχνετε ένα κοκτέιλ, να τεστάρετε τις γεύσεις σας σε επιλεγμένα κρασιά, μαθαίνοντας να μαγειρεύετε παέγια, μαθήματα χορού, ακόμα και να μάθετε χαρτοτεχνίες. Περάστε τη μέρα σας διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο στη βιβλιοθήκη ή περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο spa.

7. Διαμονή σε άνετες καμπίνες
Τα κρουαζιερόπλοια έχουν μια σειρά από κατηγορίες καμπινών που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς, από εσωτερικές καμπίνες, σε καμπίνες με θέα στη θάλασσα και καμπίνες με μπαλκόνι, room service και πρωινό στη καμπίνα σας. Αρκετά κρουαζιερόπλοια έχουν οικογενειακές σουίτες με πλευρικό δωμάτιο για τα παιδιά.

8. Οι κρουαζιέρες είναι εύκολες στην οργάνωση
Αν έχετε επισκεφθεί έναν συγκεκριμένο προορισμό, έχετε ήδη πληροφορηθεί για τη διαμονή σας, πώς να φτάσετε εκεί και τι να φάτε. Μια κρουαζιέρα τα έχει ήδη κανονίσει για εσάς. Δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε στο να προγραμματίσετε ένα δρομολόγιο ή να κάνετε ταξιδιωτικές συναντήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε μια κρουαζιέρα στους αγαπημένους σας προορισμούς και ολόκληρες οι διακοπές σας, είναι προγραμματισμένες για εσάς.

9. Νέες γνωριμίες
Με χιλιάδες ανθρώπους από όλο το κόσμο σε ένα πλοίο στο μέγεθος μιας πόλης, υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες για να μοιραστούν. Μερικοί επιβάτες που γνωρίζονται σε μία κρουαζιέρα γίνονται φίλοι για μια ζωή.

10. All-Inclusive παροχές
Οι All-Inclusive παροχές σε ένα κρουαζιερόπλοιο είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εσάς καθώς σας προσφέρει υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Πάει τις διακοπές σας σε ένα νέο επίπεδο. Εάν κάνετε μια All-Inclusive κρουαζιέρα, σημαίνει ότι η διαμονή σας περιλαμβάνει, πλήρης διατροφή, απεριόριστο πακέτο ποτών, αναψυκτικών και απλών ροφημάτων. Σε ορισμένες εταιρείες τα προνόμια All-Inclusive συμπεριλαμβάνονται εξ αρχής, ενώ σε άλλες έχετε τη δυνατότητα να το κλείσετε πριν ή κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας.

11. Εκδρομές σε μοναδικούς προορισμούς
Όλες οι εταιρείες κρουαζιέρας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία περιηγήσεων και εκδρομών σε κάθε λιμάνι προσέγγισης. Με μία εκδρομή μέσα από μια κρουαζιέρα ένα είναι το σίγουρο, ότι θα απολαύσετε στο έπακρο τα highlight του κάθε προορισμού. Όλες οι εκδρομές είναι ειδικά οργανωμένες και συνοδεύονται από επαγγελματίες ξεναγούς.

12. Επειδή το αξίζετε
Οι κρουαζιέρες είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος διακοπών και χαλάρωσης. Έτσι αποδράστε για λίγες μέρες από την καθημερινότητα και αρπάξτε την ευκαιρία για ονειρεμένες διακοπές που σας προσφέρουν τόσα πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα.

Ξεκίνα να ψάχνεις από τώρα τη καλοκαιρινή σου κρουαζιέρα εδώ Όλες οι Κρουαζιέρες.