Με ‘’λιμάνι βάσης’’ (home-port) τον Πειραιά ξεκινάει φέτος τις κρουαζιέρες του, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica της MSC Cruises.

Με ένα δρομολόγιο που εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη, το MSC Lirica θα μας ταξιδεύει από 11 Απριλίου του 2022 έως τον Οκτώβριο του 2022, σε Άγιους Τόπους και Ανατολική Μεσόγειο, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά.

Πρόκειται για μία κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων με επισκέψεις στο Κουσάντασι της Τουρκίας, στη Χάιφα και τους Αγίους Τόπους, στη Λεμεσό της Κύπρου και στα ελληνικά νησιά Ρόδο και Σαντορίνη, πριν επιστρέψει στον Πειραιά!

Οι επιβάτες θα μπορούν να επιβιβαστούν φυσικά από το λιμάνι του Πειραιά αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους και από τα άλλα λιμάνια που προσεγγίζει το MSC Lirica το Κουσάντασι, τη Χάιφα και τη Λεμεσό!

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται, επίσης, σε τρία ακόμα δρομολόγια της ιταλικής εταιρίας MSC Cruises. Συγκεκριμένα, το MSC Armonia θα επισκέπτεται εβδομαδιαία τον Πειραιά από τις 14 Απριλίου, με την κρουαζιέρα του σε Βενετία και Δαλματικές Ακτές, ενώ το MSC Fantasia από τον Σεπτέμβριο του 2022 θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 12 ημερών με σταθμό τον Πειραιά ώστε οι επιβάτες να επισκέπτονται την Αθήνα. Τέλος, το καλοκαιρινό δρομολόγιο του MSC Musica περιλαμβάνει επισκέψεις στο Κατάκολο (στην Αρχαία Ολυμπία), στο Ηράκλειο και στη Σαντορίνη.

Ο Angelo Capurro, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises, δήλωσε: " Το επόμενο καλοκαίρι, η Ελλάδα θα είναι σημαντικός παίκτης στα προγράμματα κρουαζιέρας μας στην Ανατολική Μεσόγειο, με τουρίστες να επιβιβάζονται στον Πειραιά για πρώτη φορά καθώς το λιμάνι θα είναι η βάση για το MSC Lirica, ενώ επιπλέον τρία κρουαζιερόπλοια της εταιρείας θα επισκεφθούν όμορφους προορισμούς της χώρας’’.

«Το αεροδρόμιο της Αθήνας θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο, με πολλούς επισκέπτες να πετούν από όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για να επιβιβαστούν στο MSC Lirica για μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές διακοπών και να περάσουν αξέχαστες στιγμές εν πλω», πρόσθεσε

Τέλος, ο κ. Capurro κατέληξε: "Οι επισκέπτες μας μπορούν να ανυπομονούν για τις υπέροχες κρουαζιέρες μας στην Ευρώπη, οι οποίες προσελκύουν και καλωσορίζουν πάνω από 180 διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, όπου μπορούν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, να χαλαρώνουν και να είναι παράλληλα απόλυτα ασφαλείς».

Η 7ήμερη κρουαζιέρα με το MSC Lirica είναι αδιαμφισβήτητα μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας. Με 992 ευρύχωρες καμπίνες με έμφαση στην κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία, δημιουργώντας μια χαλαρή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα με εκπληκτική θέα στο εσωτερικό του φουαγιέ και μαγευτική θέα στον ωκεανό, είναι σίγουρο ότι αυτή η κρουαζιέρα θα σας μείνει αξέχαστη!